Termovize FLIR Breach PTQ 136 - 60Hz

Kategorie: FLIR termovize
Kód produktu: FLTAB176WN8Q14001
Je nám to líto, ale prodej skončil.
  • Nové výkonnější jádro FLIR BOSON core
  • Kompaktní tělo s hmotností jen 210 g
  • Displej s vysokým rozlišením 1280x960px
  • Detekční vzdálenost až do 800 metrů
  • Vnitřní paměť pro 1000 obrázků nebo 2,5 hodin videa
  • 1-4x plynulý digitální e-zoom
  • Vysoký výkon v kompaktním těle

Termovize FLIR Breach je vyvinuta pro armádu, policii, speciální složky a v neposlední řadě i pro myslivost. Díky novému jádru FLIR BOSON a kompaktnímu designu nabízí FLIR Breach bezkonkurenční výkon. S hmotností jen 210 gramů, může být termovize FLIR ukrytá v kapse nebo namontovaná jako jedinečné pozorovací zařízení na helmu s funkcí mini-rail. Mezi další funkce patří nahrávání až 2,5 hodin videa s možností uložení až 1000 obrázků. FLIR Breach má ve výbavě sedm pozorovacích spekter pro ještě kvalitnější pozorování.

Můžete se procházet nerovným terénem mimo ideální trasu za soumraku, před setměním nebo i za úplné tmy a vedle toho můžete objevovat noční zvířata, která si ostatní členové vaší skupiny nevšimli. Nebo můžete snadněji a rychleji objevit místo, kde se nachází postřelené zvíře. Použijte termovizi FLIR Breach, se kterou vás nepřekvapí lehká mlha, kouř nebo stopy prachu. Toto zařízení udělalo revoluci v termovizní, které nemá konkurenci. Velkou novinkou je také možnost manuálního nastavení jednotlivých barevných spekter. Tato novinka schovává konkurenci do váčku.

Obnovovací frekvence až 60 Hz

Nová generace termovizí FLIR nabízí obnovovací frekvenci až 60Hz. Vyšší obnovovací frekvence zajistí dokonale plynulý obraz, vyšší ostrost a zážitek z pozorování. Obraz má tak plynulý chod a to i při použití 4 - násobného zoomu. Samozřejmostí je i automatické zaostřování. Pokročilé zpracování obrazu vnitřního tepelného jádra FLIR BOSON a jasného displeje s vysokým rozlišením vytvářejí vynikající čistotu obrazu a poskytují lepší detekci ve dne nebo v noci. Prohlédněte si uložené média na počítači ve vysoké kvalitě díky displeji FLCO 1280 x 960 Quad-VGA, přenos je jednoduchý s vestavěným portem USB Typu-C.

Nepopsatelně ostré záběry

Termovize FLIR Breach PTQ 136 je vybavena nechlazeným, bez údržbovým mikrobolometr detektorem. Takže poskytuje ostré teplotní snímky ve dne i v noci.  Schopnost vybrat si barvu obrazu zvyšuje rozsah pozorování a výrazně zvyšuje kvalitu pozorování v úplné tmě, v mlze, v dešti nebo v kouři. Termovize FLIR Breach disponuje 4-násobným digitálním zoom-em, díky čemuž si i vzdálenější objekty víte přiblížit. Termovize FLIR vás jednoduše uchvátí ve všech směrech. Termovize je vybavena softwarem pro optimalizaci obrazu, který řídí spotřebu energie, a zejména zajišťuje ostřejší a podrobnější

Odolné tělo, nízká hmotnost a ergonomický design

FLIR Breach jsou kompaktní a extrémně odolné termovize osazené v kosmických tělech. Tyto termokamery jsou ideální pro každého, protože je můžete vzít s sebou kamkoli a použít za všech okolností. Ergonomické a snadno použitelné. Určitě oceníte i nízkou hmotnost tohoto termovizního přístroje. Breach měří pouze 7 cm. Termovizi můžete tak mít všude a stále při sobě a ani o ní nebudete vědět. Protože nikdy nevíte, kdy se vám takový šikovný pomocník může hodit. Společnost Flir nabízí až 10 - letou záruku na jádro!

Napájení termovize

Termovize FLIR Breach je napájena jednou baterií CR123A 3V s výdrží 90 minut.

Technická specifikace:

Detektor (jádro): VOx microbolometr 320 x 256 pixelů
Průměr objektivu: 16 mm
Zorné pole: 24° x 19°
Zmrazení obrazu: Ne
Detekce zvířat: 700 metrů
Digitální zoom: 4x
Startovací čas: pod 1,5 sekundy
Ostření: automatické
Dioptrická korekce: +/- 5
USB port: aktualizace softwaru / přenos snímků a videa
Zabudovaný hledáček: barevný LCD display 1280 x 960 pixelů
Polarita obrazu: 7 telepných režimů
Obnovovací frekvence videa: < 60Hz NTSC
Tepelná citlivost: < 50 mK @ f/1.0
Hmotnost: 210 g
Rozměry: 139 x 70 x 49 mm
Napájaní: 1x CR123A 3V
Výdrž baterie: 90 minút
Operační teplota: od -20 °C do +50 °C
Vodeodolnost: IP-67
Detekční vzdálenost postavy 1,8 x 0,5 m: kolem 500 m
Detekční vzdálenost vozidla 4,0 x 1,5 m: kolem 800 m

Obsah balení:

  • Termokamera FLIR Breach PTQ 136
  • USB kabel typu - C
  • Odolný transportní kufr
  • 1x baterie CR123A 3V
  • Návod v českém jazyce

Recenze produktu Termovize FLIR Breach PTQ 136 - 60Hz

Martin
Používam aktívne už vyše roka. Maximálna spokojnosť. Odporúčam obetovať batériu na skúšanie doma a v prírode. Ja osobne využívam v lese maximálne 2 farebné spektrá - outdoor alert a white hot. Treba určite nosiť aj náhradné batérie - aspoň 1 kus. Je to veľká pomoc aj pri prípadnej dohľadávke.

Hore