Fotopast ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE | FOTOPASTI.cz
Fotopast ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE Fotopast ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE 1 Fotopast ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE 2 Fotopast ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE 3 Fotopast ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE 4
Sleva 25%
ZIMNÍ VÝPRODEJ
do
:
dní
:
hod.
:
min.
 
sek.
-25%
Top kvalita
Na zlosyny

Fotopast ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE

Kategorie: Fotopasti
Kód produktu: PO1196
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
7 409 Kč s DPH 9 879 Kč
  • Absolutně neviditelný přísvit
  • Možnost odesílání videa a fotografií na váš smartphone
  • FHD video se zvukem a délkou až do 180 sekund
  • Dvoucestná komunikace, ovládání přes aplikaci nebo SMS kódy
  • Velký 3 "LCD barevný displej
  • Dosvit 22 metrů
  • Ultra nízká spotřeba energie při nečinnosti
  • Extrémně rychlé odesílání přes 4G síť

Inovativní novinka z dílny předního amerického výrobce fotopasti ScoutGuard - model MG984G-36M Black. Kamera s absolutně neviditelným přísvitem, neznatelný lidským a ani zvířecím okem. Je tak nejen ideálním hlídačem objektů, nemovitostí, chat či černých skládek. Je také skvělým pomocníkem pro sledování zvěře, vnadísk či krmelců. Videa ve FULL HD kvalitě v rozlišení 1080p a se zvukem a fotografie s rozlišením až 36 Mpx. Vše si dokážete prohlédnout přímo v terénu na velkém 3 "LCD barevném displeji. Novinkou při této fotopasti je bleskurychlé odesílání fotografií a videí přímo na váš smartphone, a to ihned po pořízení. Fotopast MG984 odesílá fotografie a videa prostřednictvím nejrychlejší LTE sítě. Přenos je tak 5x rychlejší av mnohem lepší kvalitě. Novinkou je také nová propracovaná kamufláž, která dokonala skryje vaši fotopast.

Dosvit fotopasti je až 30 metrů, zaznamená tak pohyb na větší vzdálenost v porovnání s ostatními fotopasti. Další skvělou funkcí stromové kamery MG984G-30M je dvoucestná komunikace. To znamená, že můžete svou kameru ovládat přes telefon odkudkoliv prostřednictvím aplikace nebo přes SMS kódy. Táto lovecká kamera má ještě další specifické vylepšení a to, že si můžete nastavit den nebo dny, v které bude aktivní. Jde o MMS / GPRS fotopast, takže zaznamenané foto Vám dokáže poslat buď do telefonu nebo na e-mail. Na fotografiích se zobrazují také údaje o teplotě a fázi měsíce. Skvělou novinkou je funkce BolyRaw, která dokonale zpracovává fotografie pro ještě lepší zážitek z prohlížení vašich fotografií.

Napájena je bateriemi AA v počtu 4 - 8 ks nebo prostřednictví 6V výstupu (solární panel apod). Když máte více stejných fotopasti jistě oceníte možnost označení každé fotopasti písmeny od A po Z. Nebudou se Vám fotky nebo videa z nich plést a budete přesně vědět, ze které fotopasti Vám e-mail nebo MMS-ka přišla.

Aplikaci, jejímž prostřednictvím si svou fotopast ScoutGuard MG984G-36M Black pohodlně nastavíte ve Vašem počítači, si můžete stáhnout ZDE. (v počítači si nastavíte všechna nastavení a výsledný soubor jen zkopírujete na SD kartu, kterou používáte ve fotopasti, nastavení je jednoduché a rychlé.)

Aplikaci BGTools, díky které dokážete ovládat a nastavovat svou fotopast ScoutGuard MG984G-36M Black komfortně ze svého smartphonu si můžete stáhnout ZDE, nebo přes Google Play (Obchod Play) přímo ve Vašem smartphonu (Android i IOS).

Technická specifikace:

Přísvit: Absolutně neviditelný - 940 nm
Dosvit: do 30 m
Rychlost spouště: 0,7 s
Záběr čidla: 57°
Možnost záznamu: Foto / Video / Foto + Video
Rozlišení fotografie: 14 / 20 / 36 Mpx
Rozlišení videa se zvukem: 640 x 480 / 1280 x 720 HD / 1920 x 1080 FHD
Délka videa: 10 - 180 sek
Burst mode - sériové focení: 1 - 6 snímků
Režim Time - lapse: off / 5 min - 8 hod
Nastavitelná citlivost senzoru: Nízká / Normální / Vysoká
PIR interval - interval mezi 2 fotkami: 0 sek - 60 min
MMS / GPRS modul: Ano
Typ odesílání foto / video z fotopasti: Manuální / Denně / Nepřetržitě / Vypnuto
Označení každé fotopasti: Ano, od A po Z
Displej: 3" LCD barevný
Obousměrná komunikace: Ano, přes aplikaci nebo SMS kódy
Při nečinnosti ultra nízká spotřeba energie: Ano
Informace na fotografiích: Teplota a fáze měsíce
6V výstup: Ano
TV výstup: Ano
Micro USB výstup: Ano
Obsah balení: fotopast, anténa, popruh, USB kabel, držák do stromu

Recenze produktu Fotopast ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE

Anonym
hans
je to bomba,oplatí sa

Hore