Dalekohled Delta Optical Forest II 10x42 | FOTOPASTI.cz
Super cena

Dalekohled Delta Optical Forest II 10x42

Kód produktu: DO-1300
Záruční doba: 5 let
Dostupnost: Dostupný
4 649 Kč s DPH
  • Odolná konstrukce s pogumováním
  • Kvalitní optika s vysokým kontrastem
  • Optika je plněná dusíkem
  • Dalekohled má řadu ocenění kvality

Dalekohled Delta Optical Forest II 10x42 je velmi oblíbený dalekohled hlavně u myslivců a turistů. Má větší zvětšení jako model 8x42 a je proto vhodnější na pozorování vzdálených objektů. Navzdory 10-násobnému zvětšení nabízí uživateli stále široké zorné pole až 6,8 stupňů, bez optických vad jako je například chromatická aberace. Věrné barvy a jasný obraz dalekohledu jsou díky hranolem z vysoce kvalitních skleněných a antireflexních nátěrů BaK4, které pokrývají všechny optické prvky dalekohledu. Plnění dusíkem působí proti orosení optiky zevnitř. Navíc je to vodotěsný dalekohled, takže jej můžete dokonce použít i v dešti. Při procházkách nebo cestování s batohem je důležitý každý gram zavazadel, a proto je série Forest II navržena tak, aby optimálně kombinovala skvělé optické vlastnosti dalekohledu s malými rozměry. V kombinaci s moderním vzhledem bude série Forest II jistě rozpoznána mezi všemi pozorovateli, kteří oceňují pohodlí při používání.

To vše v kombinaci s nízkou cenou potvrzuje přesvědčení, že jde o jeden z nejlepších dalekohledů určených především na turistiku, myslivost a dlouhé procházky přírodou. Každý, kdo tráví svůj volný čas v přírodě, by měl mít takový dalekohled! Nepopiratelným potvrzením kvality série dalekohledu Forest II je ocenění "Sowa z Rogowo", které bylo uděleno modelu 8x42 v soutěži o nejlepší výrobek prezentován na Mezinárodním lesnickém veletrhu v Rogowo. Stejně jako v celé sérii Delta Optical Forest II, optický systém dalekohledů skládá z 8 prvků uspořádaných v 6 skupinách a v konstrukci je použito vysoce kvalitní skleněné hranoly BaK4, které jsou potaženy fázovými a stříbrnými nátěry, což zajišťuje extrémně ostrý a jasný obraz. Spolu s hranoly mají všechny čočky v modelech Forest II vysoce kvalitní vrstvy proti nežádoucím odrazům. Díky nim je dalekohled charakterizován vysokým přenosem světla a neutrálního zabarvení obrazu.

Gumové očnice se dají nastavit, což umožňuje pohodlné použití brýlí podle individuálních potřeb pozorovatele. Dalekohledy Forest II dokáží vydržet i ty nejtěžší povětrnostní podmínky. Jejich utěsněné pouzdro umožňuje volné použití ve vlhkém prostředí a dokonce i v dešti. Dalekohledy Forest II dokáží vydržet ponoření do vody po dobu 5 minut až do hloubky 1 metr, a vyplnění struktury dusíkem zabraňuje zamlžování čoček.

Technické parametry:

Zvětšení: 10x
Průměr objektivu: 42 mm
Dioptrická korekce: + / - 5
Plnění dusíkem: Ano
Zorné pole: 119 m / 1000m
Hmotnost: 710 g
Faktor soumraku: 20,5
Rozměry: 147x127x56mm
Minimální zaostřovací vzdálenost: 2m

Obsah balení:

1x Dalekohled Delta Forest II 10x42
1x Čistící hadřík na optiku
1x Popruh
1x Přenosná kapsička
1x Návod a záruční list
2x Kryt na okuláry

Recenze produktu Dalekohled Delta Optical Forest II 10x42

Laci
lacný ale veľmi dobrý!odporúčam
Fero
maly,ľahký, veľmo šikovny - za rozumne prachy

Hore